Skien skal bygge fyllestasjon for biogass

De vet ikke helt hvor, men i Skien er de helt klare på at de skal få en fyllestasjon for biogass sentralt plassert. Les mer

Skal løfte biogass opp og frem

I Skagerak Naturgass ser de det som viktig at flere oppdager miljøgevinsten det faktisk er å bruke biogass. Les mer
 
PUBLISERT  _  _ 30.05.2017

Politiker-JA i Skien. Tommel opp for grønt drivstoff

FrodeHalvorsen_grønn_pose Skagerak Naturgass er klare til å ta fatt på bygging av en ny fyllestasjon for biogass i Skien, men først må Skien kommune få fortgang i etableringen.
 
PUBLISERT  _  _ 31.03.2017

Håper på ny biogass-stasjon i Skien

Presentasjon_biogass_mars2017 Biogass er et glimrende alternativ til diesel og bensin i transportsektoren, og et eksempel på sirkulær økonomi i praksis. Flere fyllestasjoner er en forutsetning for å lykkes. Horten og Larvik har besluttet bygging, nå håper man at Skien følger etter.
 
PUBLISERT  _  _ 09.03.2017

Blør for biogass

Dekompresjonsanlegg_Rygg_Tønsberg I disse dager monteres et såkalt blø-anlegg på Rygg i Tønsberg. Anlegget vil øke fleksibiliteten i biogass-leveransene fra Skagerak Naturgass.
 
PUBLISERT  _  _ 03.07.2017

Bussene i Moss på biogass fra Skagerak

Biogassbuss_gul Fra sommeren 2017 vil Nettbuss sine busser i Moss gå på biogass fra Skagerak. Administrerende direktør Frode Halvorsen er strålende fornøyd med avtalen.
 
PUBLISERT  _  _ 08.03.2017

Posten kutter klimautslipp med biogassbiler

16129 Biogassavtale med Posten - Pål Nilsson og Frode Halvorsen Skagerak Naturgass har inngått en avtale med Posten om salg av biogass som drivstoff til åtte biler i Grenland. Med flere fyllestasjoner vil Posten kjøpe flere biler.
 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

Vinn gratis drivstoff

Kampanje_biogass_oktober2016 Biogass er et klimanøytralt og miljøvennlig drivstoff. Skagerak Naturgass selger biogass til nyttekjøretøy som et miljøvennlig og konkurransedyktig alternativ til diesel.
 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

Fyller tanken med bananer

Fyllstasjon_Rygg Nå fyller busser og renovasjonsbiler i Grenland tanken med kortreist, fornybar og klimavennlig biogass.
 
PUBLISERT  _  _ 08.03.2017

Ønsker flere biogassbiler på veien

Skagerak Naturgass vil investere nærmere 60 millioner i gassdistribusjonsnett. Nå vil de ha politikerne i Grenland med seg på å bruke mer klimavennlig biogass.
 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

TV-innslag fra åpning av fyllstasjon for biogass i Vestfold

Se TV-innslag fra åpning av fyllstasjon for biogass på Rygg i Vestfold. Fra 1. juli går 75 busser på biogass.
 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

Søppelbiler på biogass i Tønsberg

Fyllstasjon_Rygg_fylling_av_biogass 1. oktober 2015 åpnet fyllestasjonen for biogass på Rygg ved Tønsberg. De to første måneder ble det levert naturgass, men fra desember begynte avfallsbiler i store deler av Vestfold gå på biogass.
 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

Langsiktig storkontrakt for Skagerak Naturgass

Naturgassavtale_NorTextil_Leifsen_Halvorsen_Kvamme_Dahl_Hansen Skagerak Naturgass har startet leveringen av naturgass til det som blir Norges største vaskeri.
 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

Leverandør av LNG til marine-sektoren

Skipstrafikkbransjen vil i løpet av noen år måtte konvertere til mer miljøvennlig fuel/drivstoff. LNG som drivstoff "seiler" opp som den store vinneren av dette markedet.

 
PUBLISERT  _  _ 09.02.2017

Gassterminal Lier / Drammen

Anlegget vil bli plassert ved Lierterminalen på Lierstranda og vil levere til kunder i Lier og Drammen. Anlegget er under bygging og legging av gassrør pågår. Planlagt oppstart er satt til 2. kvartal 2011.